Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Hydradermie, kasvohoitojen kirkkain tähti

Hydradermie on eksklusiivinen Guinot erikoikasvohoito, joka sopii jokaiselle iholle. Guinot on hyödyntänyt viimeisintä ihonhoitoteknologiaa ja tutkimuksia ihon toiminnasta kehittäessään tämän tehokkaan, monivaikutteisen ja erittäin rentouttavan tähtihoitonsa.

Hoidosta on saatavilla kahdeksan eri versiota, joista rakenneraan sinulle parhaiten sopiva hoitokokonaisuus oman kauneustavoitteesi sekä kosmetologin tekemän ihoanalyysin pohjalta:

 • kosteuttava
 • tasapainottava
 • silottava
 • elvyttävä
 • pehmentävä
 • kirkastava
 • rauhoittava
 • aurinkoon valmisteleva/korjaava

 Hydradermie erikoiskasvohoitoon kuuluvat myös aina happiterapia, rentouttava kasvohieronta sekä naamio, jotka takaavat välittömästi näkyvät tulokset. Hydradermie on maailman tunnetuin Guinot-erikoiskasvohoito, se saa ihosi säihkymään terveenä ja hyvinvoivana heti ensimmäisestä hoitokerrasta.

 

Erikoiskasvohoidon salaisuudet

Kaksoisionisaatio:

Hellävarainen elektroniterapia ja hoitoelektrodien miellyttävät liikeradat vievät puhdistavia ja hoitavia aktiiviaineita ihon syvimpiin kerroksiin saaden aikaan kosteuttavan ja puhdistavan hoitovaikutuksen.

Happiterapia:

Parantaa solujen hapensaantia ja aktivoi mikroverenkiertoa, sekä kirkastaa ihoa.

Rentouttava hieronta hoitoseerumilla:

Rentouttava hieronta kosmetologin ammattitaitoisissa käsissä ja juuri sinun ihollesi sopiva naamio viimeistelevät täydellisen hoitokokemuksen. 

       

 Tulokset:

 • iho on kirkas ja tasaisen sävyinen 
 • kasvonpiirteet tuntuvat ja näyttävät levänneiltä
 • iho tuntuu joustavalta, pehmeältä ja miellyttävältä

 

 Hydradermie Lift

Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammmiksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Hydradermie Lift on lifting-kasvohoito, joka kiinteyttää ihoa mutta myös stimuloi kasvojen lihaksia. Syvällä sijaitsevat kasvolihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu, erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus näkyy ja tuntuu.

Hydradermie Lift on kasvoille kuin kuntosaliharjoittelu vartalolle. Se muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuorekkaan ulkonäön. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät tasaisemmilta ja kiinteämmiltä - ilman pistoksia! Huomaat eron katsomalla peiliin. Aloita kokeilemalla kolmen kerran hoitosarjaa. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitojaksolla.

 

Erikoiskasvohoidon salaisuudet

Nestekierron aktivointi:

Kasvolihakset rentoutuvat, mikroverenkierto elpyy ja kuona-aineet poistuvat ihosta kosmetologin liikuttaessa Hydraderm Lift -laitteen hoitoelektrodeja kasvojen nestekierron mukaisesti.

 

Kasvolihasten stimulointi:

Kasvojen lihaksia harjoiteteen hellävaraisesti, jolloin ne jäntevöityvät ja voimistuvat.

 

Kiinteyttävä hieronta hoitoseerumilla:

Laitehoidon jälkeen kosmetologi tekee rentouttavan manuaalisen kasvohieronnan, joka stimuloi, kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa.

 

 Tulokset:

 • Iho on selkeästi kimmoisampi ja sen kosteustasapaino on palautunut
 • kasvonpiirteet ovat silminnähden kohonneet
 • kasvot näyttävät virkeiltä, levänneiltä ja nuorekkaammilta

Hydradermie Lift Yeux, silmänympärysihon oma erikoishoito

Kosmetologillasi on tehokas ja hellävarainen ratkaisu kauniin silmänympärysihon saavuttamiseksi. Hydradermie Lift Yeux -erikoishoito harjoittaa silmiä ympäröiviä lihaksia ja tasoittaa ihon virheellisyyksiä. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen rypyt tasoittuvat ja katse saa uuden nuorekkaan ilmeen.

 

 Tulokset:

 • Silmänympärysiho on kiinteämpi ja sileämpi
 • kulmat kohoavat, silmät tuntuvat pirteämmiltä

 

Beauté Neuve, läydä uudistunut, hehkuvan kirkas iho

Kaksoiskuorinta kirkastaa kasvot

Kun kuollut ihosolukko poistetaan ihon pinnalta, paljastuu alta hengittävä, vastaanottavainen ja kauniintasainen iho. Hoidon lopussa iho hehkuu uudistuneena, heijastaen kauniisti valoa. Optimaalinen hedelmähappovaikutus uudistaa ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti

Ammattitaitoisen kosmetologisi rentouttavan hieronnan yhteydessö levittämä ja elvyttävä Dermanove Serum -yhdiste uudelleenrakentaa ja aktivoi ihosoluja toimimaan tehokkaammin. Beauté Neuve -erikoiskasvohoito päättyy kirkastavan, puhdasta C-vitamiinia sisältävän Clarimasque -erikoishoitonaamion levitykseen. Naamio tasoittaa ihon sävyn epätasaisuuksia ja 10 minuutin vaikutusajan jälkeen kasvojen iho näyttää täysin uudistuneelta, säteilevältä ja kauniilta.

Erikoiskasvohoidon salaisuudet

 

Peel'in Peel'out:

Iholla saadaan aikaiseksi kaksoiskuoriva vaikutus, kun hedelmähappoja sisältävä Peel'in-geeli irrottaa kuolleet ihosolut elävistä ja Peel'out-vaahto kuorii ne pois ihon pinnalta paljastaen heleän kauniin uuden ihon

Dermanove:

Kosmetologi imeyttää Dermanove-seerumin kaulan ja kasvojen iholle rentouttavin hierontaliikkein. Seerumi sisältää runsaasti ihos uudistavia aktiiviaineita.

Clarimasque:

Täyteläinen hoitonaamio sisältää puhdasta C-vitamiinia. Se kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä välittömästi.

 

 Tulokset:

 • Kasvojen iho tuntuu uudistuneelta, kevyeltä ja raikkaalta
 • Iho on tasainen ja kirkas
 • Iho heijastaa valoa ja hehkuu nuorekkaana